Atelier

Atelier


In een juwelierszaak zie je het tegenwoordig niet vaak meer,  maar in onze winkel in Huizen hebben wij een eigen goudsmidse met een open atelier. Zij repareert alle gouden –en zilveren sieraden, en na de reparatie zijn de sieraden weer als nieuw. Voor ons is niks te gek, maar kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel.

Ook is ons advies uw sieraden, vooral sieraden met briljant, het liefst 1 keer per jaar te laten controleren of de zettingen nog goed zijn. Het voorkomt hoge reparatie kosten en indien u wenst polijsten wij uw sieraad en dan ziet deze er weer schitterend uit. Wij ontwerpen ook sieraden, samen met onze goudsmidse onder het genot van een kopje koffie of thee, bespreekt u met haar uw wensen.

Veel, bijna alles, is mogelijk bij CaRé Juwelier! Van dierbare herinneringen (denk aan de ringen van opa en oma) maken wij een mooi nieuw sieraad. Wij repareren nooit iets zonder eerst een Prijsopgave te overleggen, u komt dus niet voor verrassingen te staan. Ook voor horloges reparaties kunt u bij ons terecht, onze horlogemaker repareert alle merken, en garantie horloge sturen wij op naar de officiële dealer.

Policy static
gratis bezorging Bij een bestelling van boven de €100,-
Policy static
Elke werkdag bereikbaar Bel ons op 035 525 8800
Policy static
geld terug garantie! Niet goed? Geld terug.
Policy static
Welkomstkorting Nieuwe klant? ontvang korting

CREATED BY DESIGN VOOR ONLINE
CaRé Juwelier © 2019