Aanwijzingen voor de gegevensbescherming / Privacy Statement

Verantwoordelijke overeenkomstig de basisverordening voor gegevensbescherming:


 1. Gegevensbescherming
  CaRé juwelier dankt u voor uw bezoek en uw interesse in het aanbod van onze winkel. De bescherming van uw persoonsgegevens is voor ons zeer belangrijk. In deze aanwijzingen met betrekking tot de gegevens lichten wij toe hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen, wat wij ermee doen en voor welke doeleinden.
 2. Verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens
  Wanneer u een aankoop doet wordt u gevraagd om een klantenformulier in te vullen. Deze gegevens worden opgeslagen in ons softwareprogramma. Wij verzamelen de volgende categorieën: Naam, voornaam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoon (vast/mobiel) en uw emailadres.
 3. Gebruiksdoeleinden
  Wij gebruiken de ingezamelde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: Om uw vragen te beantwoorden, wanneer u ons vragen stelt via website/Facebook/Instagram. Om u enkele malen per jaar een nieuwsbrief te kunnen sturen. Maar ook om u de gespaarde cadeaubon te kunnen sturen.
 4. Overdracht van persoonsgegevens aan derden
  Uw gegevens zullen nooit aan derden worden overgedragen.
 5. Verwijdering van uw gegevens
  Als u aan ons doorgeeft dat wij u gegevens moeten verwijderen zullen wij deze direct uit ons softwareprogramma verwijderen. U zult dan geen nieuwsbrief of gespaarde cadeaubonnen meer ontvangen.