Trouwringen

Trouwringen


Uw trouwdag bezegelen met een prachtige ring, wij bieden u een diverse en gevarieerde collectie trouwringen aan in onze winkel. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we gezamenlijk op zoek naar de ringen die bij u passen.Alliance Trouwringen en Relatieringen


Tot 30 november 2018 loopt de actie; Herenring gratis!

Bij AllianceRingen hebben we de trouwringen met veel zorg uitgekozen. Onze schitterende collectie is zeer divers en mocht uw smaak er niet tussen zitten, dan kunt u de ring aanpassen naar uw wensen. Het is ook mogelijk om de ringen zelf te ontwerpen op basis van bestaande ringen in de AllianceRingen. Ringen, relatieringen en vriendschapsringen in alle prijsklassen, allemaal van topkwaliteit. Die goede kwaliteit is de reden dat we een levenslange garantie kunnen geven op al onze ringen.


Of u nu houdt van Titanium, Stalen, Geelgouden, Witgouden, Bi-Color of Zilveren trouwringen, bij AllianceRingen hebben we van elk materiaal een ruime keuze aan modellen. Onze gouden collectie is ook leverbaar in platina.

Voor een overzicht van de gehele collectie: http://www.allianceringen.nl

I choose - de voordelige gouden trouwringen collectie.


Ben je op zoek naar goedkope of voordelige relatie- of trouwringen? Bekijk deze collectie dan eens. Ongekende prijzen en toch de kwaliteit van Alliance Ringen. Zelfs de volledig witgouden ringen zijn met palladium gelegeerd, wat het blijvend extra wit maakt. Echt uniek! Uiteraard zijn ook deze ringen geheel naar eigen smaak aan te passen en hebben ze levenslange garantie.

Voor een overzicht van de gehele collectie: http://www.allianceringen.nl

Zilveren Ringen collectie


Zilveren vriendschaps- trouw- of relatieringen van AllianceRingen zijn schitterend van kleur en verkrijgbaar met of zonder zirkonia's. AllianceRingen biedt ook qua zilveren ringen keuze genoeg! De collectie begint al bij € 49,-. Vanaf € 89 zijn de zilveren ringen van palladium voorzien.

Palladium zorgt ervoor dat de ringen blijvend extra wit zijn. Zit uw smaak zilveren ring er toch niet helemaal tussen? Naar wens zijn de ringen te zetten met een briljant. Onze collectie onderscheid zich door duurzaamheid en is in het algemeen wat zwaarder uitgevoerd.

Voor een overzicht van de gehele collectie: www.allianceringen.nl/ringen/zilver

Gerstner Trouwringen


Hoogwaardige sierlijke trouwringen met een grote verscheidenheid aan kleur combinaties en briljant zettingen. Uw liefde wordt bezegeld met deze ringen. De inzet van vernieuwende technologie in de productie is bij Gerstner hoofdzaak. Hooggekwalificeerde goudsmeden leveren de artistieke handarbeid, die van elke Gerstner-ring een juweel maakt.

Voor een overzicht van de gehele collectie: http://nl.gerstner-trauringe.de


Policy static
gratis bezorging Bij een bestelling van boven de €100,-
Policy static
Elke werkdag bereikbaar Bel ons op 035 525 8800
Policy static
geld terug garantie! Niet goed? Geld terug.
Policy static
Welkomstkorting Nieuwe klant? ontvang korting

CREATED BY DESIGN VOOR ONLINE
CaRé Juwelier © 2019